Μπριάμ της θάλασσας, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Διάφορα φαγητά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μπριάμ της θάλασσας, από τον Γέροντα Παρθένιο

Μπριάμ της θάλασσας, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

ΜΠΡΙΑΜ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟΜΠΡΙΑΜ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

Ψάρια της επιλογής σας
4 πατάτες
2 κολοκύθια
2 ξερά κρεμμύδια
2 κουτάκια κονκασέ ή 4 τριμμένες ντομάτες
5 – 6 σκελίδες σκόρδο
Λίγο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Λίγη ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα ταψί κόβουμε τα κολοκυθάκια μας, τις πατάτες, τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, το κονκασέ, το μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά. Σταυρώνουμε το φαγητό μας και το βάζουμε στο φούρνο. Λαδώνουμε το ψάρι μας, το πιπερώνουμε, το αλατίζουμε και 15 λεπτά πριν γίνει το φαγητό μας το βάζουμε και αυτό στο ταψί και συνεχίζουμε το ψήσιμο. Σερβίρουμε σε ρηχό πιάτο προσθέτοντας λίγο από το ζουμάκι από πάνω του.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.