Σαγανάκι Ιταλικό, της Ειρήνης .: Διάφορα φαγητά .: Ματιά
 

Σαγανάκι Ιταλικό, της Ειρήνης

Το σαγανάκι είναι ένα από τα αγαπημένα μας ορεκτικά που σε μεγαλύτερες ποσότητες μπορεί να γίνει γεύμα, με βασικό χαρακτηριστικό την εύκολη και γρήγορη παρασκευή του. Η Ειρήνη Συρίγου μας έστειλε μια συνταγή για ιταλικό σαγανάκι που και μόνο που την διαβάζεις, αρχίζει το γουργούρισμα της κοιλιάς σου. Φανταστείτε τι θα γίνει, όταν θα την έχετε μπροστά σας σε πιάτο. Δοκιμάστε την

Γράφει: Matia Gr
Σαγανάκι Ιταλικό, της Ειρήνης
Υλικά:

1 κομμάτι τυρί γκούντα
Φέτες μπέικον
Φρυγανιά τριμμένη
Λίγο αλεύρι
2 αυγά

Εκτέλεση:

Κόβουμε το τυρί σε ραβδάκια και τυλίγουμε γύρω από αυτά από ένα κομμάτι μπέικον. Τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα και στη συνέχεια τα βουτάμε στο αυγό, μετά στο αλεύρι, ξανά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά. Τα αφήνουμε 10 λεπτά στο ψυγείο και στη συνέχεια τα τηγανίζουμε σε λάδι που έχει κάψει.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ειρήνη Συρίγου, και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.