Τσιγαριαστά χόρτα με αυγά, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Διάφορα φαγητά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Τσιγαριαστά χόρτα με αυγά, από τον Γέροντα Παρθένιο

Τσιγαριαστά χόρτα με αυγά, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ  ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

Ό,τι χόρτα έχετε ελαφρώς βρασμένα
2-4 ντομάτες
5-6 σκελίδες σκόρδο
6-8 αυγά
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα τεπαγιάνκι ή σε ένα τηγάνι βαθύ, βάζουμε ελαιόλαδο και όταν κάψει προσθέτουμε τα ελαφρώς βρασμένα χόρτα μας να τσιγαριστούν. Ψιλοκόβουμε μέσα στο σκεύος μας το σκορδάκι, τις ντοματούλες, ανακατεύουμε και περιμένουμε λίγο να μαγειρευτεί λίγο η ντομάτα μας. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και ανακατεύουμε. Σπάμε μέσα στο φαγητό μας τα αυγά, τα αραιώνουμε προσεκτικά για να ψηθεί το ασπράδι, και πάνω τους ρίχνουμε αλατάκι και πιπεράκι. Σκεπάζουμε το σκεύος μας και όταν ασπρίσουν τα αυγά το φαγητό μας είναι έτοιμο. Σερβίρουμε προσθέτοντας στο πιάτο μας λίγο ελαιόλαδο.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.