Υλικά:
Αλεύρι (όσο πάρει)
1 λίτρο γάλα
3 αυγά
100γρ. μαργαρίνη
Τυρί φέτα
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Αφήνουμε τη μαργαρίνη να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα βαθύ μπωλ χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε το γάλα, τη μαργαρίνη, όση φέτα θρυμματισμένη θέλουμε να έχει το τυρόψωμό μας, και τη ρίγανη και ανακατεύουμε καλά. Κατόπιν συνεχίζοντας το ανακάτεμα προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι έως ότου δημιουργηθεί ένας παχύρρευστος χυλός. Ρίχνουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι το χυλό μας και ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι το τυρόψωμό μας να ροδοκοκκινίσει.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
θα ηθελα συνταγες για τυροψωμο κανουν ενα στα καλα νερα του βολου το καλυτερο τησ ελλαδας
to kalitero tiropsomo einai sta kala nera pano sto dromo…..aplos einai mageutiko
ontos paidia einai to kalitero…pername kathe kalokairi edo kai polla hronnia..