Αυγά τηγανητά, της Σοσός

Αυγά, τηγανητά

Αυγά τηγανητά, της Σοσός

Υλικά:

2 αυγά
Λάδι

Εκτέλεση:

Παίρνω δύο αυγά και αφού κάψει το λάδι τα ρίχνω στο τηγάνι. Μετά ρίχνω λάδι από πάνω τους μέχρι να ασπρίσουν και είναι έτοιμα.
Καλή επιτυχία!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Σοσό από την Σκόπελο, και την ευχαριστούμε πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment