Φιλέτο μοσχάρι με Brown σως, της Κάρεν

Φιλέτο μοσχάρι με Brown σως, της Κάρεν

Μια καταπληκτική συνταγή από την Κάρεν Ζυγούρου, ιδανική για ρομαντικό δείπνο αλλά και για κάθε φορά που θέλετε κάτι ξεχωριστό στο τραπέζι σας

Υλικά για 2 άτομα:

2 λεπτά φιλέτα μοσχαριού
2 κύβοι βοδινού
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
2 φέτες προσούτο
Βούτυρο
Μανιτάρια
Αλάτι – πιπέρι – ρίγανη

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα φιλέτα με λίγο νερό να βράσουν σε 1 αντικολλητικό τηγάνι. Όταν σωθεί το νερό, ρίχνουμε το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε να φιλέτα, τα μανιτάρια και το προσούτο, ρίχνοντας αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Όταν πάρουν χρώμα, ρίχνουμε 3/4 του ποτηριού νερό και τους 2 κύβους και τους διαλύουμε. Θα παρατηρήσουμε ότι η σάλτσα θα αρχίσει να πήζει και τότε βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Εγώ το συνοδεύω με πιλάφι και καροτάκια. Καλή όρεξη!!!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Κάρεν Ζυγούρου και την ευχαριστούμε πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment