Κοτόπουλο φιλέτο με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια, της Κατερίνας .: Πουλερικά .: Ματιά
 

Κοτόπουλο φιλέτο με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια, της Κατερίνας

Μαγειρέψτε κοτόπουλο φιλέτο με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια, όπως μας δείχνει η Κατερίνα Μαρκαντωνάκη στην υπέροχη συνταγή που μας έστειλε. Κατερίνα σε ευχαριστούμε πολύ

Γράφει: Matia Gr
Κοτόπουλο φιλέτο με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια, της Κατερίνας
Υλικά:

1 πακέτο κοτόπουλο φιλέτο φρέσκο
1 κουτί μανιτάρια κομμένα
1 κρεμμύδι
1 ποτηράκι κρασιού κονιάκ
400γρ. περίπου κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε στη κατσαρόλα(κατά προτίμηση αντικολλητική) με λίγο λάδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια – αφού τα ξεπλύνουμε και τα στύψουμε – και το κοτόπουλο. Τα σιγοψήνουμε με κλειστό το καπάκι. Αφού τραβήξει όλα του τα υγρά ρίχνουμε το κονιάκ και σκεπάζουμε τη κατσαρόλα. Μόλις στεγνώσει, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε για λίγο μέχρι να δέσει η σάλτσα. Είναι γρήγορο και πολύ νόστιμο. Συνοδεύεται με ρύζι κυρίως.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαρκαντωνάκη Κατερίνα, και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.