Κοτόπουλο τηγανητό

Κοτόπουλο τηγανητό

Υλικά:

1 κοτόπουλο κομμένο σε μικρές μερίδες
Αλεύρι
Αλάτι πιπέρι
Λάδι

Εκτέλεση:

Αλατίζουμε και πιπερώνουμε τα κομμάτια κοτόπουλου. Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε αλεύρι και εκεί μέσα αλευρώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Σε ένα τηγάνι βάζουμε μπόλικο λάδι να κάψει καλά και όταν αυτό γίνει τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Γυρίζουμε με δύο πιρούνια τα κομμάτια (για να μην τρυπήσουμε το κρέας) έτσι ώστε να ροδοψηθούν από όλες τις πλευρές τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment