Κοτόπουλο φιλέτο με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια, της Κατερίνας

Κοτόπουλο φιλέτο με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια, της Κατερίνας

Μαγειρέψτε κοτόπουλο φιλέτο με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια, όπως μας δείχνει η Κατερίνα Μαρκαντωνάκη στην υπέροχη συνταγή που μας έστειλε. Κατερίνα σε ευχαριστούμε πολύ

Υλικά:

1 πακέτο κοτόπουλο φιλέτο φρέσκο
1 κουτί μανιτάρια κομμένα
1 κρεμμύδι
1 ποτηράκι κρασιού κονιάκ
400γρ. περίπου κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε στη κατσαρόλα(κατά προτίμηση αντικολλητική) με λίγο λάδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια – αφού τα ξεπλύνουμε και τα στύψουμε – και το κοτόπουλο. Τα σιγοψήνουμε με κλειστό το καπάκι. Αφού τραβήξει όλα του τα υγρά ρίχνουμε το κονιάκ και σκεπάζουμε τη κατσαρόλα. Μόλις στεγνώσει, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε για λίγο μέχρι να δέσει η σάλτσα. Είναι γρήγορο και πολύ νόστιμο. Συνοδεύεται με ρύζι κυρίως.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαρκαντωνάκη Κατερίνα, και την ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment