Ματιά

Μπισκότα τσιζ κέικ

Ελαφρά, χνουδένια, κατάλευκα μπισκοτάκια με όλη τη γεύση τσιζ κέικ που τα κάνει ακαταμάχητα! Δοκιμάστε τα!

Γράφει: Matia Gr
Μπισκότα τσιζ κέικ

Μπισκότα τσιζ κέικ

Υλικά:

225γρ. κριμ τσιζ σε θερμοκρασία δωματίου
2 1/2 κούπες αλεύρι
125γρ. βούτυρο
1 1/4 κούπα ζάχαρη
2 αυγά
2 κουταλιές μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε καλά σε δυνατή ταχύτητα το τυρί κρέμα με το βούτυρο για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσει και να αφρατέψει. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να την πάρει όλη. Προσθέτουμε τη βανίλια και ένα ένα τα αυγά. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι ανακατεύοντας απαλά με το χέρι, στο μείγμα των αυγών. Δεν πρέπει να τα πολυανακατέψουμε -μόνο τόσο όσο ακριβώς χρειάζονται. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για δεκαπέντε περίπου λεπτά μέχρι να πάρουν ελαφρό καστανό χρώμα στη βάση τους. Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν εντελώς και μετά τα πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και τα απολαμβάνουμε!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα