1 πακέτο φύλλα κρούστας
150γρ. τυρί φέτα
150γρ. ανθότυρο
150γρ. κεφαλοτύρι
250γρ. πλιγούρι
4 αυγά
1 λίτρο + 1 φλυτζάνι φρέσκο γάλα
Λίγο Βιτάμ
Λίγο μοσχοκάρυδο
Λίγο πιπέρι
Τρίβουμε το κεφαλοτύρι στο χοντρό μέρος του τρίφτη και θρυμματίζουμε την φέτα και το ανθότυρο. Σε ένα μεγάλο μπωλ ρίχνουμε τα τυριά, το πλιγούρι, 3 αυγά, το φρέσκο γάλα, λίγο μοσχοκάρυδο, λίγο πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα καλά βουτυρωμένο ταψί στρώνουμε τα μισά φύλλα, αλείφοντας τα ανάμεσα με βιτάμ που έχουμε λιώσει σε μπρίκι ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Από πάνω απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα που έχουμε στο μπωλ και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, επίσης βουτυρωμένα ανάμεσα τους.
Σε ένα μικρό μπωλάκι χτυπάμε το αυγό που μας έχει μείνει με λίγο νερό και λίγο αλάτι. Με αυτό το μείγμα αλείφουμε από πάνω την τυρόπιτα μας, αφού βέβαια προηγουμένως την έχουμε κόψει σε κομμάτια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για τρία τέταρτα της ώρας περίπου, μέχρι να ροδοκοκκινίσει η πίτα μας.