Category: Θαλασσινά

image

Γάμπαρες σαγανάκι, του Χαράλαμπου

Δεν ξέρετε τι είναι οι γάμπαρες; Χμ, είναι κάτι γαρίδες να(!!!), μετά συγχωρήσεως. Ο Χαράλαμπος Καραπάνος μας έστειλε μια θαυμάσια συνταγή για να μαγειρέψουμε τις Γάμπαρες και να τις κάνουμε σαγανάκι. Δοκιμάστε την και θα γλύφετε τα δάκτυλα σας

Γλαύκος σπέσιαλ στο φούρνο

Γλαύκος σπέσιαλ στο φούρνο

Μια συνταγή για ψάρι στο φούρνο που έχει μόνο πλεονεκτήματα. Τι εννοώ; Πρώτα από όλα δεν λερώνουμε το ταψί γιατί ψήνεται μέσα σε πουγκάκια. Δεύτερον δεν μυρίζει ψάρι, αλλά μοσχομυρίζει γιατί έχει φοινόκιο. Και το καλύτερο όλων; Η γεύση του, η τιμή του και ο σύντομος χρόνος που απαιτεί για να μαγειρευτεί. Δοκιμάστε το!

image

Καλαμάρια ροδέλες κατεψυγμένα στον ατμό

Υγιεινά μαγειρεμένες κατεψυγμένες ροδέλες καλαμαριών στον ατμό. Δεν είναι νόστιμες, αλλά κάποιες φόρες πρέπει για λόγους υγείας να βάλουμε νερό στο κρασί μας ή πιο σωστά, στην περίπτωση μας, καλαμαράκια στον ατμομάγειρα!