
5-6 πατάτες
1-2 ντομάτες
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ή 1 μικρό ξερό κρεμμύδι
1 φούχτα κάπαρη
Ελιές
Φέτα
Ρίγανη
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Πλένουμε καλά τις πατατούλες μας και τις βράζουμε με την φλούδα σε κατσαρόλα με νερό. Μόλις βράσουν τις αφήνουμε λίγο να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε και τις ρίχνουμε ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την ντομάτα ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη, το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, τις ελιές σε ροδέλες, αλάτι, ρίγανη και τυρί φέτα. Ανακατεύουμε ελαφρά για να πάνε παντού τα υλικά μας.