Κουνουπίδι ογκρατέν, από τον Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλο Αγγελόγλου

Κουνουπίδι ογκρατέν με κιμά χοιρινό και μανιτάρια πλευρώτους. Μ’ αυτήν τη συνταγή ο μουσακάς και το παστίτσιο θα περάσουν… σε “δεύτερη μοίρα”. Και όσοι θεωρούν το κουνουπίδι ως έναν “αντιπαθή εχθρό”, τώρα θα το αγαπήσουν. Οι ποσότητες των υλικών είναι για μια κανονική λαμαρίνα φούρνου 40x35 εκ. που βγάζει 12 καλές μερίδες. Εσείς προσαρμόζετε τα υλικά σας, ανάλογα με τις μερίδες που χρειάζεστε.